0zł
Atlasīt pēc
Sadaļas
Cena (min - max)
Ražotāji / produktu zīmoli
more... less
Weight
kg kg
Daļas izmērs
more... less

Velo turētāji

Velo turētājs automašīnai – ērts un drošs velosipēdu transportēšanas veids. Velo turētāji automašīnām var tikt piestiprināti pie āķa/sakabes stieņa, uz jumta, pie bagāžnieka. Uz velo turētājiem var novietot no 1 līdz 4 velosipēdiem.

Populārākie ir sekojoši turētāju tipi:

- velo turētāji uz bagāžnieka durvīm;

- velo turētāji uz jumta;

- velo turētāji uz āķa.

Mūsu piedāvājams velo turētāju ražotājs ir Thule. Tie ir augstās kvalitātes, stilīgi un droši turētāji no Zviedrijas. Thule ražotājs piedāvā plašu velo turētāju klāstu, turklāt, Thule velo turētāj ir piemēroti gan hečbekam, sedānam, gan universālam un citāda tipa automobiļiem.

Izvēloties no klāsta, ir svarīgi pievērst uzmanību uz to, kāds turētājs konkrēti būtu piemērots Jūsu automobilim, markai un modelim. Thule velo turētāju un jumta bagāžnieku ražošanā tiek izmantoti tikai augstās kvalitātes materiāli, tiek piemērotas inovācijas, lai būtu iespējams droši transportēt savu velosipēdus vai citu aktīvās atpūtas inventāru un aizsargāt velosipēdu pret jebkādu kaitējumu vai ieskrāpējumiem.

Thule var piedāvāt ļoti plašu velo turētāju, jumta bagāžnieku un to aksesuāru izvēli. Šobrīd ir populāri velo turētāji 4 velosipēdiem un 3 velosipēdu turētājs, uz kura tajā pašā laikā iespējams novietot ne tikai 2, taču arī 3 un 4 velosipēdus. Ar Thule savus velosipēdus transportēsiet ātri, viegli un droši. Turklāt, Thule turētājam tiek noteikta rūpnīcas garantija līdz 5 gadiem. Velo turētāju cena ir atkarīga no velo turētāja modeļa, komplektācijas, montāžas tipa. Augstās kvalitātes velo turētāji Thule tiek komplektēti atbilstoši konkrētai automobiļa markai, modelim un gadam, tāpēc, pirms iegādājoties velo turētāju, pārliecinieties, ka tas ir piemērots Jūsu automobiļa modelim. Automašīnas ar velo turētāju – lielisks risinājums ceļotājiem. Turētājus piestiprināsiet ērti un ātri, bet velosipēdus transportēsiet droši un nodrošināti.

Kur pirkt velo turētājus mašīnai?
Plašu velo turētāju izvēli varat atrast Bikko.lv velosipēdu veikalā. Ja nezināt, kāds konkrēts velo turētājs Jums derētu, sazināties ar Bikko.lv konsultantiem, kuri palīdzēs izvēlēties Jūsu automobilim piemērotāko variantu. Sazināties pa e-pastu [email protected], vai pa tālruni: +371 22 302010. Bikko.lv – izdevīgās velo turētāju cenas katru dienu!

Skatīt vairāk Read less